• niens-beleving-1
  • niens-cafe-1
  • niens-terras-1

Café & Terras

Het café van Niëns is dagelijks geopend. Hier komen verenigingen samen, vinden we de residentie van de Prins en wordt door jong en oud geklonken op het goede leven. Dart en tafelvoetbal, eigentijdse muziek, ondersteund met videoclips en tal van evenementen zorgen dat het hier elke avond bruist. De sfeer van weleer is hier prachtig gecombineerd met alle eisen van deze tijd, waardoor een ieder zich hier thuisvoelt.
Café & Terras

Voor het café ligt natuurlijk het heerlijke terras van Niëns. Direct aan de vele fietsroutes in de regio. Al in voorjaar staan hier de stoelen buiten en zitten de eerste gasten in de ochtendzon aan de koffie, waar de laatste gasten pas in de nacht het verwarmde terras verlaten. Toeristen genieten hier van Limburgse gastvrijheid en vaste gasten van de kwaliteit en gezelligheid die zo kenmerkend is.

Laat u verrassen door een heerlijk verzorgde lunch of diner! Bekijk nu onze terraskaart.

 Uiteraard kunt u ook genieten van onze heerlijke ijscoupes gemaakt van ambachtelijk, huisgemaakt schepijs uit onze ijssalon! Bekijk nu onze vernieuwe ijskaart.

NIEUW bij Niëns Horeca, ontbijten op zondag!
Elke zondagochtend tussen 10.00 en 12.00 uur kunt u komen genieten van een heerlijk ontbijt in ons café of op het terras van ons café. Wat is er nu lekkerder dan de zondag starten met een ontbijt dat voor u wordt gemaakt. Bekijk hier de inhoud van het ontbijt