• niens-bowling3
  • niens-bowling
  • niens-bowling2

Bowling

Niëns beschikt over 8 bijzonder fraaie bowlingbanen, die zijn ondergebracht in een centrum met de sfeer én gezelligheid van een Engelse pub. Bowlen is hier écht vermaak voor jong en oud, want speciaal voor de kinderen beschikt Niëns over 'bumper' bowlingbanen. Geheel geautomatiseerd kunnen er bumpers aan beide kanten van de baan omhoog gaan zodat ook de allerkleinsten een strike kunnen gooien. De computer houdt de score bij. 

Feest!

Natuurlijk is bowlen ook ideaal voor uw personeels-, buurt-, familie- en verenigingsfeesten. U kunt hier immers het spel combineren met alle andere mogelijkheden die Niëns te bieden heeft. Dus combinaties van dineren en bowlen, barbecue en bowlen of een leuke speelavond met een uitgebreid buffet zijn hier gemakkelijk gemaakt.

Snackkaart
Op de bowling serveren wij diverse (borrel)hapjes. Klik hier voor onze 'Lekker-Borrelenkaart'.

Bowlingarrangementen
Zin om gezellig met vrienden, familie of collega's een avondje door te brengen op onze bowling? Klik dan hier voor een overzicht van onze bowlingarrangementen.

Kinderparty Niëns!* 

Tijdpad 1 Tijdpad 2  
14.00 uur 15.30 uur verjaardagstaart (en evt. cadeautjes uitpakken)
14.30 uur 16.00 uur 1 uur bowlen
ca. 15.30 uur ca. 17.00 uur frites met snack naar keuze of pannenkoek
ca. 16.15 uur ca. 17.45 uur Einde...terugkijken op een geslaagd feestje!
     
Inclusief:    
-Uitnodiging (digitaal) om te versturen aan je gasten!
-Onbeperkt ranja
-Cadeautje voor de jarige
 € 11,95 per kind    
*Bovenstaand arrangement is te reserveren op woensdag en zaterdag. Informeer voor andere dagen en mogelijkheden via onderstaande contactgegevens.