• niens-culinair-4
  • niens-culinair-1
  • niens-culinair-3

Catering - evenementenorganisatie

Niëns brengt haar gezelligheid en culinaire vaardigheden bij u thuis. Daarbij kan het louter gaan om een fraai buffet, maar Niëns kan ook de complete evenementenorganisatie verzorgen: draaiboek, aankleding, hapjes/buffet, serviezen, (sta-)tafels, een tap, de wijnen, de bediening en de afwas. Alle kwaliteit en de aandacht voor detail die u van Niëns kent, kan zo ook bij u thuis ervaren worden. U houdt uw eigen intieme sfeer en weet tegelijkertijd dat u zich werkelijk nergens zorgen over hoeft te maken.

Feest!
Thuis of binnen het bedrijf een feestje vieren heeft uiteraard tal van voordelen en biedt ook een geheel eigen sfeer en gezelligheid. Niëns kan er voor zorgen dat u zich daarbij volledig op de gasten kunt richten. De ervaren party-managers van Niëns organiseren de catering immers feilloos. U heeft hier werkelijk geen omkijken naar. Uw enige taak lijkt het in ontvangst nemen van de complimentjes. Want daar staan we garant voor.

Barbecue op locatie
Naast diverse cateringbuffetten bezorgen wij ook deze heerlijke barbecues bij u thuis/op locatie! Klik hier voor meer informatie.

Ijskar op locatie
Heeft u iets te vieren of wilt u uw gasten, medewerkers of bijvoorbeeld collega's verwennen met ons heerlijke huisgemaakte schepijs? Dat kan! Wij komen met onze ijskar bij u op locatie. Klik hier voor meer informatie.

Arrangementen
Uiteraard heeft Niëns tal van arrangementen (te vinden rechts in het menu), die u helpen bij het kiezen van de catering die precies bij u past. Maar het zijn slechts ideeën, want Niëns catert volledig op maat. Op maat van uw gasten, uw sfeer en uw budget. Laat u vooral informeren over de vele mogelijkheden.