• niens-evenement-1
  • niens-deco-1
  • niens-culinair-5

Feesten & Zakelijk

Iets te vieren?
Feesten, een leven lang de herinnering meenemen van die ene onvergetelijke dag of avond... Genieten van dierbaren om je heen, culinaire vaardigheden van Niëns. Alles is bespreekbaar, het is uw feest.

15-500...
Niëns kan de diverse sfeervolle ruimtes al dan niet aan elkaar koppelen. Zo kunt u vanaf 15 tot liefst 500 gasten bij Niëns terecht. Voor een ongedwongen cafébezoek, een intiem diner, feestavond, een themafeest of een vergadering, de mogelijkheden zijn bijna onbeperkt. Waar u ook voor kiest, u ervaart altijd weer de kwaliteit. Niëns heeft aandacht voor ieder detail. In alles voelt u 130 jaar horeca-ervaring: in de fraaie aankleding, de exquise Frans/Nederlandse gerechten en in de gezelligheid die hier zo vanzelfsprekend lijkt. Alles is tot in de puntjes verzorgd...

Vergaderen, bijeenkomsten...
Niëns ontneemt graag de zorgen omtrent de accommodatie, zodat u zich volledig kunt richten op de inhoud.

De sfeervolle, exclusieve ambiance, de maaltijden en de medewerkers die weten wat gastvrijheid is, vormen een garantie voor een bezoek dat u bijblijft. Niëns is uitgegroeid tot een begrip in de regio. Wie hier binnenloopt en de prijs/kwaliteit-verhouding ervaart, begrijpt hoe dat komt.

Trouwlocatie!
Niëns Horeca is een officiële trouwlocatie, dit betekent dat we de huwelijksdag van begin tot eind kunnen organiseren! ‘Een dag uit duizend dromen’, ‘een dag om nooit te vergeten’… alle clichés zijn waar! Niëns Horeca deelt graag haar jarenlange ervaring om van deze dag een écht hoogtepunt te maken!

Arrangementen.
Niëns Horeca & arrangementen een mooie combinatie! (Klik hier voor de mogelijkheden). Diverse bedrijven waar we mee samenwerken wat samen voor een onvergetelijke dag kan zorgen voor uw personeelsfeest, vriendenuitje of ...
De royale 'Provence zaal', die met wanden passend gemaakt kan worden voor de omvang van het gezelschap, of de 'Bourgogne zaal' met eigen terras, waar u bijvoorbeeld met de binnen-barbecue een eigen feest kunt gaan bouwen.

'Brunch'
Op diverse data organiseren wij een brunch (op basis van open inschrijving). Ook kunt u een besloten brunch op een eigen gewenste datum reserveren vanaf 25 personen. Klik hier voor de flyer.